Creëren van nieuwe dingen is een drijfveer voor nieuwe energie. Het gebruiken van kennis en kunde om andere mensen van dienst te kunnen zijn is een prachtig beroep. Ik heb ook de leukste baan die er is! Het is heerlijk om andere mensen blij te maken met een product wat bij ze past. Zo kunnen ze laten zien wat het bedrijf of de persoon inhoud, zodat het al gelijk een goede eerste indruk geeft. Of dit nou een foto is, een website of een video, we maken het zo persoonlijk mogelijk.

Naast K-Media ben ik op verschillende gebieden actief. Ik werk naast K-Media ook bij een bouwbedrijf waarbij ik werkplekbeheer doe. Daarnaast ben ik actief binnen verschillende stichtingen waarbij ik o.a. mediabeheerder ben. Daarnaast vind ik het fijn om te wielrennen en te fitnessen.

Naast dat ik het druk heb met o.a. werken houd ik me dus ook bezig met fotografie & webdesign. Het is begonnen bij fotografie. Een aantal jaar terug kocht ik een spiegelreflexcamera en vond ik het wel leuk voor vakantie foto’s.. Ik vind het heerlijk om over een evenement te lopen, mensen te zien genieten, en dit dan vast te leggen. De sfeer in een foto stoppen, het is een uitdaging, maar wel een leuke! Het is tof om mensen achteraf te horen en positieve reacties te krijgen. Naast de evenementen houdt ik ook bezig met vastgoed fotografie voor verschillende partijen.

Websites is iets wat is ontstaan uit mijn creativiteit en technische kant. Het is vanzelf gaan groeien en inmiddels lever ik gemiddeld 2 websites op per maand. Om die rede heb ik ook de keuze gemaakt om minder te gaan werken en meer focus te leggen op het maken van websites. Om hiervoor de beste service te leveren, bied ik ook webhosting en support achteraf. Hierdoor kunt het aan mij over laten en zorg ik ervoor dat u de werkzaamheden kan doen, die u leuk vind om te doen!