Werkvakantie Bleskensgraaf

In 2016 zijn 30 jongeren van de jeugdvereniging “Sola Scriptura” uit Bleskensgraaf op werkvakantie gegaan naar Frankrijk. Ze zijn van 14 juli t/m 23 juli te in Aix-en-Provence geweest. Dit project is ontstaan door een bezoek van iemand die bij een lokale kerk in Aix-en-Provence werkt. Om dit project goed aan te pakken hadden ze […]

Filed Under
Web

In 2016 zijn 30 jongeren van de jeugdvereniging “Sola Scriptura” uit Bleskensgraaf op werkvakantie gegaan naar Frankrijk. Ze zijn van 14 juli t/m 23 juli te in Aix-en-Provence geweest. Dit project is ontstaan door een bezoek van iemand die bij een lokale kerk in Aix-en-Provence werkt. Om dit project goed aan te pakken hadden ze ook een website nodig om dit goed te kunnen presenteren.

De website is natuurlijk door ons gemaakt en geoptimaliseerd. Zo is gezorgd voor een goede responsiviteit en er voor gezorgd dat ze goed te vinden zijn op Google. Zo heeft de website in 3 weken een bezoekers aantal gehaald van bijna 900 mensen. Dit is natuurlijk een mooi aantal! Ook voor de hosting en het onderhoud zorgen wij en dit hebben we natuurlijk gesponsord!  Kijk gerust op de website!