About Us.

We regelen met liefde alles wat te maken heeft met media. Tegenwoordig is online zijn het begin van een goede onderneming. Daar komen soms best veel dingen bij kijken. Wij zorgen ervoor dat dit allemaal geregeld wordt voor u, hierdoor kan u zich richten op wat u echt leuk vind.

WEBSITES

We leveren websites die passen bij uw uitstraling. Volledig aangepast op uw wensen leveren we een product dat op elk apparaat goed werkt wat voor een goede gebruikerservaring zorgt.

FOTO

Foto’s maken is waar de passie voor creativiteit begon. We leveren daarom ook graag een reportage van uw evenement of woning. We zijn gespecialiseerd in evenementen en vastgoedfotografie.

VIDEO

We leveren graag een video van uw bruiloft of evenement. We zorgen ervoor dat u achteraf een goed en volledig beeld krijgt die u graag aan andere laat zien.

MEDIA

We zorgen ervoor dat uw social media, website en communicatie actief blijft, wel zo handig dat uw volgers op de hoogte blijven van alle berichten en dat dit ook op de juiste manier en tijd geregeld wordt.

HOSTING

We regelen de hosting voor uw website, zo heeft u geen zorgen meer en kunt u dit voor een vast bedrag uitbesteden aan ons. Dan zorgen wij ervoor dat uw website bereikbaar is.

DESIGN

We zorgen ervoor dat u een persoonlijk logo krijgt wat ook echt bij u past. Daarnaast staan we altijd klaar om bijvoorbeeld visitekaartjes te ontwerpen en te laten drukken.

Ons Team.


‘We’ bestaan maar uit 1 persoon. Tenminste, er is maar 1 persoon verantwoordelijk voor dit bedrijf. Doordat we met verschillende partijen samenwerken kunnen we een compleet pakket afleveren. Hierdoor hoeft u niet met verschillende partijen te gaan schakelen en regelen wij precies wat u wilt.

Karel Kornet

VIDEO

Opzoek naar iemand die uw bruiloft vastlegt zodat u kan nagenieten met bewegende beelden die nog beter een beeld geven wat de mooiste dag uit uw leven? Wij nemen dit graag op ons. We zorgen ervoor dat u een prachtige video krijgt achteraf. Benieuwd of wij als videograaf wat voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op!

Contact opnemen